Select your region:

Szolgáltatások

Válassz a lenti szolgáltatások közül

Fix áras szolgáltatás

Gyors, "dobozos", főként online szolgáltatások megfizethető áron.​

Online jogi tanácsadás

Konzultálj egy ügyvéddel a nappalidból vagy az irodádból. Akár azonnal.

Dokumentumok átnézése

Üzleti partnertől, bíróságtól vagy hatóságtól kaptál levelet? Átnézzük!

Mintadokumentumok testreszabása

Gyors, olcsó megoldások általános élethelyzetekre.

hamarosan

Szolgáltatások

Észrevetted, hogy már majdnem minden szolgáltatást online vehetsz igénybe? Online fizeted számláid, az interneten intézed előfizetéseid, ruhákat, cipőket rendelsz és otthonról tanulsz vagy képzed magad. Bankolni is online tudsz, sürgős esetben online orvosi segítséget is így vehetsz igénybe. Miért ne mehetnél online ügyvédhez? Ha jogi segítségre van szükséged, vagy akár céget alapítanál, válaszd a Legisly platformját.

Felelősség-biztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Szakterület szerinti jogászok

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

Felelősség-biztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Szakterület szerinti jogászok

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

szolgáltatások

Partnereink

A www.legisly.com weboldalon keresztül elérhető jogi ügykezelő platformon nyújtott jogi szolgáltatásokat a Legisly Solutions Kft.-vel együttműködő Tallár Ügyvédi Iroda (székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23. I/1.; kamarai nyilvántartási szám: 5203; a továbbiakban: Ügyvédi Iroda) nyújtja. Az Ügyvédi Iroda platformszolgáltatás keretében a korszerű jogi szolgáltatás technikai feltételeit veszi igénybe a Legisly Solutions Kft-től, amely platformszolgáltató jogi szolgáltatást nem nyújt.

Ezt a honlapot www.legisly.com/livlia a Budapesti Ügyvédi Kamara által 5203. ügyvédi kamarai nyilvántartási számon bejegyzett Tallár Ügyvédi Iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu és www.bpugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Az Ügyvédi Iroda megbízása kizárólag a www.legisly.com weboldalon elérhető webshopon megrendelt szolgáltatásra – az ott foglalt korlátozásokkal, az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételekkel – terjed ki. Az ingyenes konzultáció célja az, hogy az Ügyvédi Iroda segítsen eligazodni az igénybe vehető jogi szolgáltatások között és az, hogy segítsen kiválasztani az adott személynek legmegfelelőbb szolgáltatást.
A Legisly Solutions Kft. vagy az együttműködő Ügyvédi Iroda nem felel a megadott adatok pontatlanságából, vagy az adatváltozás bejelentésének elmulasztásából eredő károkért. Minden további szolgáltatási elem hozzáadása esetén az Ügyvédi Iroda mindenkori díjszabása az irányadó, amely a www.legisly.com weboldal webshop felületén a megfelelő paraméterek kiválasztása esetén látható. A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Részletes tájékoztatásért keresse fel a www.legisly.com weboldalt.