Select your region:

Mintadokumentumok

Kiemelt termékeink

Cégalapítás

Nálunk minden online, böngészőn keresztül történik, még az otthonodat sem kell elhagynod.

Fizetési meghagyás

Előre látod, mennyi lesz a költséged, ráadásul megspórolod a parkolási díjat, üzemanyag és egyéb költségeket.

Cégmódosítás

Az megvan, hogy nálunk a céged addigra már akár kész is lehet, mire máshol még csak időpontot sikerült egyeztetni?

Cégmódosítás

Az megvan, hogy nálunk a céged addigra már akár kész is lehet, mire máshol még csak időpontot sikerült egyeztetni?

Nem tudod, mire van szükséged?

Add a strong one liner supporting the heading above and giving users a reason to click on the button below.

Válaszd a megoldást!

Sok esetben a cégek vagy magánszemélyek életében egy jogi helyzet rendezhető mintadokumentum segítségével. Legyen az akár egy munkaszerződés, bérleti szerződés vagy más egyéb. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a mintadokumentumot ne kellene testre szabni annak megfelelően, hogy az adott élethelyzet milyen rendezést kíván. Sokan a Google-ből vagy mintatárakból letöltött mintákat használnak és csak beírják az adataikat, ami komoly problémákhoz vezet. 

A legcélravezetőbb és költséghatékony megoldás a mintaszerződésekkel rendezhető helyzetekre az, ha a mintaszerződés szakértői közreműködésünkkel rövid idő alatt a Te élethelyzetedre igazítjuk.

Felelősség-biztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Szakterület szerinti jogászok

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

Felelősség-biztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Szakterület szerinti jogászok

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

Partnereink

A www.legisly.com weboldalon keresztül elérhető jogi ügykezelő platformon nyújtott jogi szolgáltatásokat a Legisly Solutions Kft.-vel együttműködő Tallár Ügyvédi Iroda (székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23. I/1.; kamarai nyilvántartási szám: 5203; a továbbiakban: Ügyvédi Iroda) nyújtja. Az Ügyvédi Iroda platformszolgáltatás keretében a korszerű jogi szolgáltatás technikai feltételeit veszi igénybe a Legisly Solutions Kft-től, amely platformszolgáltató jogi szolgáltatást nem nyújt.

Ezt a honlapot www.legisly.com/livlia a Budapesti Ügyvédi Kamara által 5203. ügyvédi kamarai nyilvántartási számon bejegyzett Tallár Ügyvédi Iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu és www.bpugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Az Ügyvédi Iroda megbízása kizárólag a www.legisly.com weboldalon elérhető webshopon megrendelt szolgáltatásra – az ott foglalt korlátozásokkal, az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételekkel – terjed ki. Az ingyenes konzultáció célja az, hogy az Ügyvédi Iroda segítsen eligazodni az igénybe vehető jogi szolgáltatások között és az, hogy segítsen kiválasztani az adott személynek legmegfelelőbb szolgáltatást.
A Legisly Solutions Kft. vagy az együttműködő Ügyvédi Iroda nem felel a megadott adatok pontatlanságából, vagy az adatváltozás bejelentésének elmulasztásából eredő károkért. Minden további szolgáltatási elem hozzáadása esetén az Ügyvédi Iroda mindenkori díjszabása az irányadó, amely a www.legisly.com weboldal webshop felületén a megfelelő paraméterek kiválasztása esetén látható. A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Részletes tájékoztatásért keresse fel a www.legisly.com weboldalt.